17-12-2018 Belangrijke mededeling: Dagelijks bestuur stopt na dit seizoen

17-12-2018
Belangrijke mededeling: Dagelijks bestuur stopt na dit seizoen

Sinds 2005 vormen Willem Pater (voorzitter), Jan van Beek (penningmeester) en Rob Regeer (secretaris en website) het dagelijks bestuur.
De competitieopzet staat, er is geen onenigheid, financieel staan we er goed voor, we hebben een ruime wachtlijst, maar na 14 seizoenen is het mooi geweest.
Op 20 november jl. hebben wij de commissieleden ingelicht dat dit seizoen onze laatste als bestuur zal zijn.

De commissie bestaat uit een wedstrijdleiding, een scheidsrechterscommissie, een strafcommissie, een beroepscommissie en de gastvrouwen aan de deur.
Ook vanuit de commissie heeft een aantal mensen aangegeven te stoppen na dit seizoen.

Voor de voortzetting van het zaalvoetbal in Barneveld zijn wij op zoek naar een nieuwe dagelijks bestuur. Via dit bericht op onze site kondigen we niet alleen ons stoppen aan, maar doen we ook een uitdrukkelijk oproep aan potentiële opvolgers. Alle contactpersonen zijn vandaag ook geïnformeerd via email.

Hieronder een korte schets voor de komende maanden.

  • De zalen voor het seizoen 2019-2020 zijn, onder voorbehoud, besproken.
  • Als er voor 1 maart 2019 geen nieuw dagelijks bestuur is zeggen wij de zalen weer af.
  • Waarom al op 1 maart 2019? Ieder jaar rond die periode ontvangen de teams een mail of men ook het seizoen daarna weer van de partij wil zijn. Dat is de feitelijke aftrap van een nieuw zaalvoetbal seizoen.
    Wij vinden dat dit gedaan moet worden door een nieuw bestuur. Bovendien willen wij hiermee ook benadrukken dat het echt ons laatste seizoen is en wij niet de indruk willen wekken dat als de zalen zijn besproken er dan ook wel gevoetbald zal worden.

Interesse om iets te gaan doen om ook na dit seizoen het zaalvoetbal in Barneveld in stand te houden? Stuur snel een mail via ons contactformulier. Ben je speler? Dan kun je de contactgegevens van ons opvragen bij je contactpersoon. Wacht niet af tot een ander de handschoen oppakt, want dan is het wellicht te laat. En geen zaalvoetbal in Barneveld op de vrijdagavond is toch eigenlijk niet voor te stellen!