30-08-2019 Zaalvoetballers schenken €2.060,00 aan Ruimzicht Barneveld

30-08-2019
Zaalvoetballers schenken €2.060,00 aan Ruimzicht Barneveld

Bestuur en commissieleden van het Partycentrum Veluwehal Zaalvoetbaltoernooi hebben unaniem besloten om de opbrengsten van boetes uit het seizoen 2017-2018 en 2018-2019 te schenken aan Ruimzicht Barneveld.

In de competitie wordt gewerkt met het uitdelen van boetes die worden opgelegd bij schorsingen van spelers, als teams niet komen opdagen of als een wedstrijd wordt gestaakt waarbij één of meerdere teams schuldig worden bevonden. De boetes hebben tot doel om tot een sportievere competitie te komen.

Ruimzicht gebruikt de gift om de aanschaf van een DUO fiets met trapondersteuning mogelijk te maken. De huidige fiets is al 15 jaar oud en is nodig aan vervanging toe. Ruimzicht wil met de aanschaf van de DUO fiets nog meer bewoners enthousiasmeren om met vrijwilligers of familieleden te gaan bewegen.  We willen daarom gelijk een oproep doen aan nieuwe vrijwilligers, mantelzorgers en familieleden zich te melden voor een uitleg betreffende gebruik van de duofiets. Deze fiets is te mooi om in de schuur te laten staan en moet dan ook (bijna) dagelijks gebruikt gaan worden.

Bij de overhandiging was Jan van Beek aanwezig namens de organisatie van het zaalvoetbaltoernooi, mevrouw Van Donselaar en Anette Petersen namens Zorgcentrum Ruimzicht.