30-09-2020 Aanvullende coronamaatregelen
X Scheidsrechters gezocht

30-09-2020
Aanvullende coronamaatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag en intern overleg hebben we besloten om aanvullende maatregelen te treffen omtrent de coronaregels. Ook wij willen graag zo lang mogelijk voetballen. De onderstaande regels zijn noodzakelijk, dus vragen wij om jullie begrip. We begrijpen dat deze regels het er niet gezelliger en leuker op maken.


Kleedkamers
Alle kleedkamers worden per direct gesloten en kunnen niet meer worden gebruikt. We vragen teams om zoveel mogelijk omgekleed naar de zaal te komen. We begrijpen ook dat dit niet haalbaar is voor sommige teams, dus is er in de zaal ook een ruimte om jezelf om te kleden. Dit is voor en na de wedstrijd mogelijk. De tribune zal voor een groot deel niet worden opgezet, waardoor er aan de kant van veld A ruimte voldoende is. Dit betekent dus ook dat er niet gedoucht kan worden na afloop. 

Toeschouwers
Het is vanaf dinsdag niet meer toegestaan om te komen kijken bij het zaalvoetbal. We vragen dit dan ook door te geven aan een ieder die wellicht hier nog niet van op de hoogte is. Er zal geen tribune zijn, en ook spelers die geschorst zijn of niet voetballen zijn niet welkom. 

Omkleden en warmlopen
We zullen vakken inrichten voor het omkleden, hou hier altijd 1,5 meter afstand. Het warmlopen gebeurd ook naast de tribune. Kom maximaal 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd de zaal in, en verlaat na afloop van de wedstrijd direct de zaal. 

Looproutes
Het binnenkomen van de zaal blijft hetzelfde, via de trap en de boven ingang. Na afloop van de wedstrijd dienen de teams zo snel mogelijk de zaal via de nooduitgang beneden te verlaten. Teams die vroeg op de avond spelen kunnen nog een drankje doen op eigen verantwoordelijkheid, na 21:00 mogen er geen mensen meer het horecagedeelte in. 

Kortom
We willen zo lang mogelijk blijven voetballen. Al deze maatregelen zijn genomen om dit te bewerkstelligen. Probeer overal afstand van elkaar te houden, spreek elkaar aan waar nodig, en zorg ervoor dat je zo min mogelijk tijd in de zaal aanwezig bent. Hopelijk kunnen we dan over een aantal weken een iets positiever bericht versturen.