Seizoen 2011/2012

Kampioen Albers Zeilmakerij had in de Hoofdklasse halverwege het seizoen al een voorsprong opgebouwd van zes punten op de nummer twee door alle wedstrijden winnend af te sluiten. In de eerste klasse was de titelstrijd spannender. Centrum Evers, Van Dijk Papier en Medifit deden weinig voor elkaar onder, maar eerst genoemde ging als kampioen naar de Hoofdklasse. In de tweede klasse ging het tussen Interhiva en De Tegelzetters / Eijkbouw. Interhiva had de langste adem en werd uiteindelijk kampioen. In de derde klasse eiste Brink Schilders met ongekende cijfers de titel op.
Brink Schilders won namelijk alle wedstrijden met de indrukwekkende doelcijfers van 225 voor en slechts 18 tegen. Alleen in de play-offs ging het voor Brink Schilders direct mis tegen Boon Agrosystems. Na 32 minuten en strafschoppen ging Boon door naar de slotavond. Op deze slotavond liet Albers Zeilmakerij zien dat ze dit seizoen echt de sterkste waren. Alle poulewedstrijden, halve en finale werden winnend afgesloten. Daarmee pakte ze de Partycentrum Veluwehal Barneveld Wisseltrofee en was de 'dubbel' een feit. Brink Schilders legde vanwege hun enorme scoringsdrang beslag op de Rijnders Sport Wisseltrofee voor de meest scorende ploeg, maar ook op de Van Holland Sport Wisseltrofee voor de minst gepasseerde ploeg.

De sportiefste ploeg was nieuwkomer H-Bio Groep en zij ontvingen hiervoor de A.T. Petersen De Boekettenspecialist Wisseltrofee. Tweede werd Bloemenhal Chloris (winnaar in 2009) en derde werd P-services.
Vanwege een naamswijziging van de hoogste klasse mag Albers Zeilmakerij zich de eerste kampioen van de Hoofdklasse noemen.
Kampioen van de eerste klasse werd Centrum Evers. Een seizoen eerder werden ze nog achtste in deze klasse.
Na drie anonieme seizoenen in deze klasse pakte Interhiva dit seizoen het kampioenschap in de 2e klasse.
Overtuigender kampioen worden dan Brink Schilders (3e klasse) kan bijna niet.
Albers Zeilmakerij won naast het kampioenschap in de Hoofdklasse ook de play-offs.

3 H-Bio Groep 20 40 136 78 58
4 't Trefpunt Ederveen 20 34 89 79 10