Seizoen 2016/2017

Voor de tweede keer op rij werd Van den Brink Schilders kampioen in de Hoofdklasse. Hofland Architecten werd voor de vierde keer in vijf seizoenen tweede. Van den Brink Schilders pakte de 'dubbel'. De finale van de play-offs wonnen ze van Sieplo BV. Ook bij de dames een dubbelslag. Kampioen Pater Zonweringen won de play-offs na strafschoppen in de finale tegen Centrum Evers.
Van Dijk Papier & Metalen, het seizoen hiervoor gedegradeerd uit de Hoofdklasse, keerde gelijk weer teug als kampioen van de eerste klasse.
In de tweede klasse was 5 Sterren Team veruit de sterkste. De voorsprong op nummer twee, L. vd Kamp / Qualifix, bedroeg maar liefst acht punten.
Concreet Hygiene B.V. verloor in de derde klasse slechts één keer en won verder alle wedstrijden.
Bij de dames was Pater Zonweringen voor de vierde keer op rij de beste. Er was wel een nieuwe nummer twee. Verhoeks/De Rotterdammer werd na drie keer als tweede te zijn geëindigd nu vierde. De runner-up was dit keer Aluzon Ede.
Voor de beide winnaars van de play-offs was er een wisselbeker. Voor Van den Brink Schilders de Partycentrum Veluwehal Barneveld Wisseltrofee. En voor Pater Zonweringen de E. Vonk Tweewielers Wisseltrofee.
Pater Zonweringen won ook nog de Rijnders Sport Wisseltrofee. Van alle teams waren ze de meest scorende ploeg met een gemiddelde van 8,23 per wedstrijd. Van Dijk Papier & Metalen kreeg in 20 wedstrijden slechts 30 tegentreffers. En deze prestatie leverde ze de A.T. Petersen De Boekettenspecialist Wisseltrofee op voor de minst gepasseerde ploeg.
De sportiefste ploeg was dit seizoen Henk Sennema/Di Emmarosi. Zij wonnen hiermee de Autobedrijf van Domselaar Wisseltrofee.
Van den Brink Schilders voor de tweede keer op rij kampioen in de Hoofdklasse.
Twee seizoen geleden ging Van Dijk Papier & Metalen als nummer 2 naar de Hoofdklasse. Deze keer als kampioen van de eerste klasse.
Ook in hun tweede seizoen pakte het 5 Sterren Team de titel. Deze keer in de tweede klasse.
Concreet Hygiene B.V. verloor slechts één duel en werd overtuigend kampioen in de derde klasse.
Voor Pater Zonweringen waren er wederom de bloemen. Vierde titel op rij.
De play-offs werden, net als in 2014, gewonnen door Van den Brink Schilders.
De topscorers. Alex Davelaar (Hfd.), Menno Tuhusula (3e), Bart van den Hoorn (2e), Jeffrey Brandt (1e), sponsor Fred Rijnders enYvonne Veldhuizen (D).