Baaldagen en inhaaldatum

De inhaalavond op vrijdag 14 juni voor de goedgekeurde baaldagen zit helemaal vol. Op vrijdag 21 juni speelt ons Nederlands Elftal om 21:00 uur de wedstrijd tegen Frankrijk. Alle data daarna zijn geen opties meer in verband met alle geplande vakanties van onze vrijwilligers (en spelers) en de oplopende temperaturen in de zaal. 

Dat betekent dat de baaldagen die vanaf vandaag worden aangevraagd zullen worden ingepland op woensdag 29 mei. Houd daar dus rekening mee met het aanvragen en/of goedkeuren van een aangevraagde baaldag. Daarnaast moeten er ook nog een drietal wedstrijden worden ingedeeld, ook deze worden ingehaald op woensdag 29 mei. We beseffen ons dat dit voor een aantal teams niet de voorkeur heeft, maar zien geen andere oplossing. Afhankelijk van de komende aanvragen valt er te schuiven in de tijden op deze avond. 

De teams die nu op 14 juni ingepland staan, maar in onderling overleg met de tegenstander liever spelen op woensdag 29 mei, mogen zich melden bij het bestuur. Zo kunnen we wellicht wat ruimte creëren op vrijdag 14 juni. 

Vriendelijke groet, 

Het bestuur