Calpe Industrial nieuwe hoofdsponsor Zaalvoetbal Barneveld

Calpe Industrial is per 1 december 2022 de nieuwe hoofdsponsor van de Barneveldse zaalvoetbalcompetitie. Beide partijen ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar.

Belangrijke impuls 
Deze samenwerking geeft een hele belangrijke impuls aan het voortbestaan van de Zaalvoetbal Barneveld. Het is een manier om de strijd aan te gaan met de kostenstijging, waar helaas ook de competitie mee te maken heeft. En Calpe geniet dankzij het sponsorschap van extra naamsbekendheid. 

Het bestuur van Zaalvoetbal Barneveld is erg blij met de nieuwe hoofdsponsor: “Calpe Industrial speelt al jaren mee in onze competitie en is een echt Barnevelds bedrijf. Deze steun kunnen wij heel goed gebruiken. Wij zijn enthousiast en zien het als een gave nieuwe stap op weg naar nog meer mooie ontwikkelingen.” 


Veranderingen
Naast de naamgeving van de competitie, die de Calpe Zaalvoetbalcompetitie Barneveld gaat heten, vindt er ook een ‘versmelting’ van de huisstijl plaats. Zo zullen de website en administratiepanel in Calpe huisstijlkleuren omgezet worden. Daarnaast krijgen de scheidsrechters een nieuw tenue met daarop de naam en het logo van Calpe en worden ook de wedstrijdballen bedrukt met het Calpe logo. Deze- en overige veranderingen worden de komende weken doorgevoerd. 

Over Calpe Industrial
Calpe Industrial is importeur/distributeur van een breed pakket elektrotechnisch materiaal en componenten. Als familiebedrijf met de derde generatie aan het roer zijn ze inmiddels al bijna 70 jaar een succesvolle speler in de Benelux. Tot hun klantenbestand behoren paneelbouwers, installateurs en machinebouwers (OEM). Calpe biedt een breed pakket hoogwaardige producten waarbij kennis en service hoog in het vaandel staan.


Het bestuur