Mededelingen bestuur

Inmiddels zijn we een aantal weken aan het zaalvoetballen! We zien dat de meeste teams en vrijwilligers goed werken met het nieuwe systeem. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alles te perfectioneren en wij zijn als bestuur zeer tevreden over de overgang 👍😃


Niet aan de tablets komen!

Rugnummers dien je altijd op je mobiel in te vullen. Het is absoluut niet de bedoeling dat spelers/teamcaptains aan de tablets in de zaal komen. De tablet is alleen bedoeld voor de scheidsrechters. Uitzondering: in het geval van een last minute wijziging. Bijvoorbeeld als een team met hesjes moet spelen, dan kunnen de rugnummers in overleg aangepast worden. Dit mag alleen door de scheidsrechter gedaan worden. Tip: werk zoveel mogelijk met vaste rugnummers!


Zeer belangrijk: controleer de rugnummers

De scheidsrechters vragen, vóór aanvang van de wedstrijd, aan de teamcaptain of speler van betreffende teams of alle rugnummers correct zijn ingevuld. Je kunt dit snel checken op de tablets. Indien dit niet het geval is, wijzigen in samenwerking met de scheidsrechter. Bij akkoord wordt de wedstrijd gestart en kan er niets meer gewijzigd worden.
 

Coulance

Bij een nieuw systeem hoort een overgangsperiode. Het is nu een aantal keer gebeurd dat een selectie niet volledig is ingevuld, de rugnummers niet kloppen of andere zaken niet in orde zijn. Vanaf de tweede seizoenshelft (vanaf januari 2022) vinden wij dat ieder team tijd genoeg heeft gehad om het onder de knie te krijgen 😉 Wanneer een speler géén rugnummer heeft gekregen, maar wel heeft meegedaan, dan wordt er vanaf de tweede seizoenshelft als volgt bestraft:

  1. Bij de eerste keer: een boete van 50 euro
  2. Bij de tweede keer: een boete van 50 euro + uitslag 5-0 voor de tegenstander
  3. Bij de derde keer: een boete van 100 euro + uitslag 5-0 voor de tegenstander + 3 punten in mindering.

Zorg ervoor dat dit niet voorkomt. Voor aanvang voor iedere wedstrijd check je dus:

  1. Hebben alle spelers die meedoen een rugnummer?
  2. Kloppen deze rugnummers?


Speelronde 17 december

De speelronde van 17 december komt te vervallen. Deze verplaatsen we naar 6 mei. Dit doen we vanwege alle kerstborrels binnen de organisatie, maar ook binnen alle bedrijven: we blijven immers een bedrijvencompetitie. Heb je toch zin om wat leuks te doen met je zaalvoetbalteam die avond? Kom naar de Irish Pub Party in Café de Zwaan. Reageer op deze mail voor meer informatie.

Het reglement wordt nog geactualiseerd. Dank voor jullie begrip en medewerking!

Het bestuur