Nieuw seizoen, nieuwe site

We hebben er even op moeten wachten, maar we gaan eindelijk weer beginnen! Als organisatie zijn we er klaar voor en hebben we er zin in!

Het nieuwe seizoen trappen we - zoals je hebt gezien - af met een vernieuwde website. Nieuw qua design, maar vooral ook nieuw qua techniek. Voortaan kunnen teamcaptains zelf spelers toevoegen, tot het maximum van 15 spelers is bereikt. Ook geven ze per wedstrijd de selectie op. Scheidsrechters geven scores, doelpuntenmakers en schorsingen door via het platform. En deze worden direct verwerkt op de nieuwe website. Makkelijker, sneller én overzichtelijker.

Zo werkt het:


Je team samenstellen
Alle teamcaptains hebben inmiddels hun inloggegevens ontvangen. Hiermee kunnen zij voortaan zelf spelers toevoegen, tot het maximum van 15 spelers bereikt is. Dit kan het hele seizoen. Tot de eerste wedstrijd is het ook mogelijk om spelers te verwijderen, daarna zetten we die optie dicht. 

Wedstrijdselectie opgeven
Elk(e) team(captain) moet voor iedere wedstrijd een selectie opgeven. Dit is mogelijk tot enkele minuten voor aanvang van de wedstrijd. Zo gepiept, gewoon vanaf je mobiel. Je selecteert de spelers die meedoen en geeft ze een rugnummer, die overeenkomt met het shirt dat de speler tijdens de wedstrijd draagt. Uiteraard zijn geschorste spelers (of openstaande boetes) niet selecteerbaar. Wedstrijdselectie niet ingevuld? Dan kan de wedstrijd niet gestart worden. Het systeem zal je voorafgaand aan elke wedstrijd ook enkele reminders sturen.

Boetes en schorsingen
Boetes en schorsingen van spelers uit jouw team komen voortaan ook te staan in het systeem. Je ontvangt hierover ook een notificatie per mail. In de toekomst kun je ze vanaf hier ook gelijk betalen, tot die tijd stuurt onze penningmeester je hier nog een bericht over.

Hoewel we alles voorafgaand uitvoerig hebben getest, vindt de 'echte generale' plaats in de zaal. Suggesties, bugs of complimenten mag je altijd aan ons doorgeven 😄 

Vragen kun je mailen naar secretaris@zaalvoetbalbarneveld.nl.