Verplaatsen speelavonden

De afgelopen tijd zijn wij in overleg geweest met Optisport, de exploitant van de Veluwehal. Naast de matige kwaliteit van de materialen hebben wij vooral ons ongenoegen geuit rondom de speelavonden en de communicatie hierover. 

Korte uitleg: sinds 1980 is Zaalvoetbal Barneveld actief in de Veluwehal, waarin wij altijd de eerste keuze hebben gehad in het ‘reserveren’ van de vrijdagavonden. Deze zijn overigens al jaren hetzelfde. Tot onze verbazing ontvingen wij afgelopen maand een mededeling vanuit Optisport, waarin vermeld stond dat wij als vereniging op maar liefst drie speelavonden dienen uit te wijken voor een groot (commercieel) evenement. Daar zijn we niet blij mee, want nu duurt het seizoen aanzienlijk langer. Daarnaast is zaalvoetballen in een warme junimaand, wanneer iedereen zomer wil vieren, ook niet wenselijk.

Als bestuur zijn wij in gesprek gegaan met de locatiemanager van de Veluwehal om ons ongenoegen te uiten over de gang van zaken. Wij hebben een goed gesprek gevoerd, waar Optisport aan heeft gegeven het een en ander te gaan verbeteren. We hoopten ook dat er een constructieve oplossing bedacht kon worden voor de drie speelavonden. Dat is echter niet het geval; we weten nu dus zeker dat we de avonden definitief moeten verplaatsen. 

Het gevolg: verplaatsen
De bovenstaande situatie heeft gevolgen voor drie speelavonden, namelijk 22 september, 6 oktober en 20 oktober. Deze speelavonden worden in zijn geheel verplaatst naar opeenvolgend 24 mei 2024, 31 mei 2024 en 7 juni 2024. Dit is inmiddels doorgevoerd op de website. Let op: de agenda met speeldata moet je dan opnieuw importeren in je eigen agenda!

Wij gaan ervan uit dat dit eenmalig is geweest en we balen hier ontzettend van. Wij vertrouwen op jullie begrip. 

Vriendelijke groet,

Het bestuur