Zaalvoetbal start 4 februari

Na een poos stil te hebben gelegen, mogen ook wij eindelijk beginnen. De competitie start vrijdag 4 februari weer. We kijken er erg naar uit om weer te kunnen voetballen in de zaal. We mogen voetballen, maar wel onder een aantal voorwaarden. 

Startdatum 
De competitie wordt op vrijdag 4 februari 2022 hervat. Vanaf dat moment gaan we er vanuit dat elk team weer beschikbaar is en hanteren we de regels zoals beschreven in ons reglement. Let op: we hervatten met de speelronde die al stond ingepland op vrijdag 4 februari 2022. We volgen dus gewoon het speelschema. Wij zoeken nog naar een oplossing voor de 6 speelronden die zijn uitgevallen door de lockdown.

Coronaregels en pas 
Helaas geldt voor ons als binnensportlocatie dat een coronapas een vereiste is om te mogen voetballen. Dat betekent dat elke speler in het bezit dient te zijn van een geldige QR code. Deze is te verkrijgen door een volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatief testbewijs in de corona-app. We gaan dus op dezelfde manier verder als waar we zijn gestopt. 

De kleedkamers zullen gewoon open zijn. Daarnaast vragen we van een ieder om zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden, en zeker als teams onderling. Probeer snel te douchen en ruimte vrij te maken voor het volgende team. Probeer te voorkomen om met meer dan één team in een kleedkamer te zijn. 

Tot slot geldt dat onze vrijwilligers hun uiterste best doen om de regels op een vriendelijke manier te handhaven. Het wordt zeer gewaardeerd om dit op een vriendelijke manier te accepteren. 

Wedstrijdselectie 
Elk team moet vóór aanvang van de wedstrijd de wedstrijdselectie invullen en bevestigen via de teampagina. Ben je te laat of vergeet je een speler, dan volgt punt 12 uit het reglement

Bevriezing teams 
We gaan er vanuit dat elk team weer staat te popelen om te mogen voetballen. Dat betekent dat we er ook vanuit gaan dat elk team weer deelneemt aan de competitie. Zie je het echt niet zitten of gaat het niet lukken? Dan ontvangen we graag vóór woensdag 2 februari 2022 per e-mail, een verzoek tot bevriezing. De opgestelde regels van de vorige bevriezing zijn onveranderd. 

We wensen iedereen weer veel plezier! Maak er samen op een sportieve manier een mooi seizoen van. Nog vragen? Mail gerust. 

Met sportieve groet,

Het bestuur